Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

9 kommentarer

 1. Louise Agerskov

  Stort stort tillykke med forlovelsen til jer begge! Hvor er det dejligt at kærligheden endelig tilsmiler dig søde <3 Det er næsten som at følge med i mit eget kærlighedsliv da jeg mødte min mand :-) Man er bare ikke i tvivl, når den rigtige står der! Og så er man klar til at satse alt <3

  • Juliane

   Hvor er du sød Louise :-) Ja jeg føler mig så heldig og lykkelig :-)

   Rigtig god jul :-)

   Kæmpe Knus Julle

 2. Lars frisling

  Tillykke

 3. Hold da op, sikke en fantastisk julegave! Kæmpe tillykke - og ja, frem med prinsessedrømmene igen. Det vil du ikke fortryde :)

  • Juliane

   Ja jeg drømmer allerede :-) og glæder mig helt vildt… Og tak :-)

 4. Hjerteligt tillykke og de bedste ønsker til jer begge.

  Kig forbi blogeen og deltag i min fine giveaway

  Ilyg

  • Juliane

   Tusind tak søde :-) Jeg er så glad..

   Kæmpe Knus

 5. Stort tillykke smukke mus <3 Jeg er så glad på jeres vegne og du fortjener kærligheden. Dejligt at du er lykkelig, det lyser helt til Nordsjælland :) Håber at se jer i det nye år. Kæmpe juleknus herfra <3

  • Juliane

   Hvor er du sød smukke tusind tak <3 Rigtig god jul og godt nytår

   Kæmpe Knus
   Julle

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk