About Juliane Dadiva

Have courage! Have fun!

Juliane Dadiva Harkjær Axen 35 år, that is me! Jeg bor på Østerbro med min dejlige lille sorte mops Balto. Min holdning i livet er at gå efter mine mål. Når jeg har sat en ting i gang, så kæmper jeg, indtil jeg er i mål. Da det er vigtigt for mig at grine, elsker jeg at have det sjovt. Nogle af mine mål med livet er at hvile i mig selv, være tilstede i nuet, og omgive mig med mennesker, der udstråler god energi, og som lever livet på deres helt egen måde og nyder det.

En kvinde med et hjerte af guld, som vil gå rigtig langt for at hjælpe andre mennesker, og som elsker at møde nye mennesker, sætte ting i gang, tage nye udfordringer op og prøve grænser af det er mig!

Jeg er blevet meget mere modig de seneste år, og jeg synes, det er super sjovt at være på, underholde og networke. Jeg prøver mine egne grænser af og har fundet ud af, hvor sundt det er for mig at komme ud af min komfort zone, så det håber jeg, at jeg kan give videre til nogle af jer læsere, for det giver livet en helt ny betydning. Jeg gør indimellem nogle ting, hvor folk tænker what? Ej, det er da lidt underligt! Eller hvorfor gør du det? Det kan jeg svare på lige her… fordi det er sjovt, skørt, udfordrende eller bare en af mine grænser, der skal brydes og et kryds på listen, der skal sættes over ting i livet, der skal prøves…

Boligstylist

Jeg er uddannet butiksassistent indenfor modeverdenen og siden boligstylist fra Che Bello Academy, og min ekspertise i oprydning og indretning kommer b.la. fra mine mange år i modeverden, hvor jeg har arbejdet som butikschef i flere store kæder, og været selvstændig med tre tøjbutikker. Derudover har jeg bl.a. deltaget i flere styling- og dekorations kurser, hvorfra jeg har min alsidige viden om og interesse for farvesammensætning.

Mød mig som blogstylist her

Reality TV

I sæson 1 af ”Bypiger søger bonderøve” på Kanal 5 kunne I opleve mig i et program, hvor 14 piger kører rundt i hele DK i en måned for at finde kærligheden. Et rigtigt feel good program! Derudover har jeg medvirket i ”Mit livs publikum” på Dr1. Her er der tale om et program, der går meget tæt, og hvor man ser en helt anden side af mit liv. Derudover har jeg medvirket i et boligprogram på TV3, som hedder ”Hjælp – mit hus skal sælges”.