Så får mit fedt elektroder

Idag har jeg fået min tredje behandling bailine, og jeg må sige at der er blevet skruet op på volumen på elektroderne :-) Idag tog jeg ned og træne, inden jeg skulle op og have Beauty Angel og bailine. Det var super lækkert, men da Ulla sætter elektroderne igang på mig flyver jeg nærmest op i loftet fordi mine baller er ømme hihi :-) Jeg tror det så ret sjovt ud!

Jeg er meget spændt på at blive målt efter den femte behandling, men det føles så godt at få behandlingerne, selvom det kan være lidt hårdt føler jeg virkelig der bliver sat gang i noget i kroppen. Jeg starter hver gang med at tage Beauty Angel inden bailine behandlingerne og det er virkelig en god kombi, de to behandlinger støtter hinanden rigtig godt.

Jeg har modtaget disse lækre produkter fra Beauty Angel, som jeg skal bruge, inden jeg lægger mig ind og efter, glæder mig til at komme igang med dem og se resultater :-)

Hvis du vil i kontakt med en af de mange bailine klinikker finder du dem her: Bailine

Hvis du vil et sted at få Beauty Angel finder du dem her: Beauty Angel

 

 

(1 Kommentar)
1 Comment
  1. Pingback: Se resultat efter blot 10 behandlinger - Juliane Axen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *