Oh my God!

Hvor er det dejligt det er blevet sommer, jeg nyder at kunne sidde ude og nyde de lange sommeraftener. MEN ja der er lige et men… Mit hovedet er ved at eksplodere, og jeg ved, at jeg har kronisk hovedpine men Oh my God! Denne varme der er i Danmark er bare så tung, hvordan har I det med den? Det er ikke fordi jeg ikke kan nyde det, men det er bare noget andet når man er på ferie sydpå, på en eller anden måde er det mere til at holde ud! De varme sommernætter er virkelig hårde at komme igennem.. Så nu siger jeg det højt, og dem der kender mig godt ved det allerede… Jeg GLÆDER mig til vi får noget sne og kulde igen, jeg synes det er så enormt hyggeligt, stearinlys, hygge på sofaen og en god film… :-)

Hihi nyd nu denne varme smukke sommeraften mens vi kan  ♥

(0 Kommentarer)
Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Current [email protected] *