Min fedtsugning gik ikke som jeg regnede med

Tilbage i 2004 fik jeg lavet en fedtsugning på maven, jeg har i mange år haft svært ved at snakke om det, da det slet ikke er gået som jeg håbede det ville, men nu åbner jeg lidt op for det, fordi jeg har fundet en der vil hjælpe mig med at få det bedre med min krop.

Jeg har altid været træt og ked af min mave, og jeg synes at en fedtsugning var en genial måde at gøre noget ved den. Jeg vil ikke komme ind på operationen her, da dette indlæg skal handle om hvilken hjælp jeg får nu :-)

Men efter min operation har jeg haft misfarvninger og buler på min mave, jeg prøver altid at skjule den. Men nu har jeg mødt Ulla! Ulla har Bailine i Holbæk, det var helt tilfældigt jeg opdagede klinikken, og forleden gik jeg så op og fik en snak med Ulla om hvad hun kunne gøre for mig. Jeg kendte ikke Bailine i forvejen, men jeg er nu blevet meget klogere på hvad de behandlinger kan bruges til, det er helt genialt. Bailine strammer kroppen og gør den fastere, Bailine øger forbrændigen, Bailine reducere celluite, Bailine giver velvære og ny livskavlitet, Bailine tilbyder kostvejledning og kostplan, Bailine vedligeholder muskelmassen og Bailine er ny energi til kroppen - Okay det lyder jo FANTASTISK! Det må jeg simpelthen prøve…

Du kan læse mere om Bailine her og finde klinikker i hele landet: Bailinie 

Udover mine Bailine behandliger får jeg også Beauty Angel behandlinger, det vil sige jeg starter med en Beauty Angel behandlingen og derefter får jeg Bailine. Beauty Angel er ligesom et solarium man ligger sig ind i, uden at det bliver så varmt som et solarium og det er ikke skadeligt. Beauty Angel kan også en masse gode ting, blandt andet stimulere din collagen produktion, giver en strålende glød og en glat og velpplejet hud, reducere mørke rander og hævelser under øjnene, reducere stærkmærker og akne hud og meget mere.

Du kan læse om Beauty Angel her og finde klinikker i hele landet: Beauty Angel

Her ligger jeg i Beauty Angel

Efter Beauty Angel behandlingen går jeg ind i et andet rum hvor jeg får Bailine behandlingen, det foregår på den måde at jeg ligger på en briks, og så bliver der sat elektroder på kroppen, der hvor man synes man har brug for det. Jeg arbejder med maven, mormor armene og lårene. Jeg ligger der i ca. 30-40 min hvor der så kommer ryk i elektroderne, så ens muskler trækker sig sammen og slapper af hele tiden. Sådan en behandling svarer til 3 timer i et motionscenter! Jeg er ikke øm eller træt efter behandlingen, jeg synes det er en rigtig dejlig måde at starte dagen på. Ulla som har klinikken i Holbæk er helt fantastisk, hun sørger for at jeg hele tiden føler mig godt tilpas, og tager rigtig godt imod mig når jeg kommer. Der er enormt rart at være :-)

Her ligger jeg klar til Bailine behandlingen, og ja det buler lidt ud nogle steder, men elektroderne sidder også stramt for at kunne virke :-)

Jeg skal have 10 behandlinger til at starte med og jeg vil holde jer opdateret her på bloggen hvordan det går :-) Udover disse behandlinger går jeg stadig hos min diætist og får trænet så ofte som jeg nu kan med min hovedpine, jeg kæmper med de 5-8 kg. jeg gerne vil smide og tænk at det er SÅ svært! Men jeg kæmper videre og håber Bailine giver mig et skub i den rigtige retning :-)

Stay tuned der kommer meget mere om disse behandlinger ❤️

 

 

 

(10 Kommentarer)
10 Comments
 1. Pia Petersen

  Håber virkelig at det hjælper på dig, men det må da også være en dyr omgang ? Glæder mig til at følge dit forløb :)

  Reply

  • Juliane

   Tusind tak Pia, det er forfærdeligt at have den sådan med sin krop.. Jeg skal virkelig lære at elske min krop :-) Du kan se priserne på deres hjemmeside men de laver ofte nogle gode tilbud :-) http://www.bailine.dk/holbak-27084.htm stort knus Juliane

   Reply

 2. Maria H

  Det lyder da spændende og jeg håber det vil virke.
  Vi har selv en infra rød sauna, som virker som Angel behandlingen og så har vi en food-booster hvor der hører elektroder til, som kan sættes på mave, lår eller mormorarme og give samme slags virkning.
  Investering ca. alt i alt sauna + booster = 6000kr.
  Måske når I finder drømmehuset så kan du få sådanne ting til vedligeholdelse af krop og ånd :-)

  Pøj pøj med behandlingerne i Holbæk :-)
  Tina & Maria

  Reply

  • Juliane

   Kære Tina og Maria!

   Tusind tak for beskeden :-) Ja det er da helt sikkert en god investering, det vil jeg da helt klart kigge på når vi finder et hus :-)
   Jeg håber I har det godt og vil ønske jer en rigtig dejlig weekend :-)

   Stort Knus Juliane

   Reply

  • Louise Bøgeskob

   Hej,
   Jeg er meget interesseret i sådanne en sauna du skriver om?
   Hvis du orker, kan du så evt sende mig information til mail; [email protected]
   På forhånd tak!
   Venligst Louise Bøgeskov

   Reply

 3. Mette

  Min mor fik behandlinger hos bailine i en periode for år tilbage.. Og det er pengene værd. Så gode resultater, tabte mange centimeter.. Så flot resultat.
  Pøj pøj med det hele ;-)

  Reply

  • Juliane

   Hej Mette!

   Det glæder mig meget at høre :-) Jeg er igang med behandlingerne nu så jeg håber :-)

   Knus Juliane

   Reply

   • Louise Jensen

    Hej Juliane, hvis jeg må spørge hvilken klinik går du i?
    Venligst Louise

    Reply

    • Juliane

     Hej Louise

     Altså Bailine klinik? Det er i Holbæk :-)

     Knus Juliane

     Reply

 4. Pingback: Se resultat efter blot 10 behandlinger - Juliane Axen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Current [email protected] *