Her kan I se interviewet

Så har jeg været inde i Lorry og snakke om det at have kronisk hovedpine.Det gik godt, jeg nåede godt nok at blive lidt nervøs da det var live :-)

Jeg vil virkelig gøre alt der står i min magt, for at der kommer fokus på afmedicinering og kronisk hovedpine. Der er alt for få der ved noget om det og hvor farligt det er at tage for meget medicin…

Her er linket til udsendelse, I skal ca. 7 min hen i udseendelsen så kommer jeg :-)

Lorry [email protected] interview med Juliane

(8 Kommentarer)
8 Comments
 1. Isak Lytting

  Jeg så dig i Lorry Kontakt.

  Jeg er sle ikke ekspert på hovedpine, men jeg er meget interesseret i psykedelika, og hørte om behandlingen af “cluster headaches” sidste år i en udsendelse på National Geographic TV. Indenfor de seneste 15 år er det blevet opdaget at en enkelt dosis af et psykedelikum, såsom svampe eller LSD, kan kurere den meget voldsomme form for hovedpine der hedder “cluster headache” (som jeg aldrig havde hørt om). Folk der har lidt uhyggeligt hele livet, bliver kureret i flere måneder ad gangen efter at have taget en dosis af f.eks. psykedeliske svampe.

  Det skulle efter sigende også fungere på folk med normal migræne - åbenbart endnu bedre. Der er anekdoter om folk der har fået en migræne standset ved blot at holde svampe i hænderne. Sandsynligvis ved at en mikroskopisk dosis af det aktive stof er blevet absorberet gennem huden.

  Mange eller måske alle psykedeliske stoffer har åbenbart denne virkning på migræner, men der er også stoffer kemisk beslægtede med psykedeliske midler, som ikke er psykedeliske, men som har samme virkning på migræner, som måske i fremtiden bliver tilgængelige på recept.

  F.eks. var der et forsøg i Tyskland hvor 9 patienter der led af cluster headaches, som fik en analog af LSD der heder 2-bromo-LSD, som ikke er psykedelisk aktiv, og den virkede på de 8 af de 9, og kurerede deres sygdom. Denne medicin virkede endnu bedre end behandling med de aktive psykedeliske midler, fordi den ikke er aktiv, og man derfor kunne give den i en meget større mængde end man ville kunne med et aktivt stof.

  Her er et virkelig fint foredrag af en læge der selv lider/led af cluster headaches som fortæller om denne nye behandling:

  “Treating Cluster Headaches with Psychedelics”
  http://youtu.be/Jv1lG417LKg

  Jeg håber du eller nogen kan få glæde af det her.

  Mvh

  Reply

  • Juliane

   Hej!

   Tusind tak for din besked og dine tanker. Jeg må undersøge det nærmere og læse lidt om det på nettet. Det er altid rart at få gode råd og høre om diverse forsøg, så jeg måske en dag kan finde noget der kan hjælpe mig, vi er jo allesammen forskellige og reagere forskelligt på diverse behandlinger.

   Knus Juliane

   Reply

 2. Jeannette Wohlert

  Kære Juliane
  Jeg har ikke set dit indslag på Lorry, men jeg vil anbefale dig at følge Sanna Ehdin på facebook. Sanna er svensker, uddannet sygeplejerske og har skrevet to bøger. Den første hedder ‘Det selvhelbredende menneske’ og den anden hedder næsten det samme, men er ikke udkommet på dansk endnu. Hun minder ikke meget om en traditionel sygeplejerske. Hun er en varm fortaler for sund og nærende og økologisk kost og en masse naturlige metoder til at hjælpe kroppen med at helbrede sig selv. For ikke så lang tid siden havde hun faktisk et opslag på Facebook, præcis om helbredelse af kronisk hovedpine.
  Med ønske om at du må blive rask og lykkelig :-)
  Venlig hilsen
  Jeannette Wohlert

  Reply

  • Juliane

   Kære Jeannette!

   Tusind tak for din besked :-) Jeg vil da helt sikkert prøve at kigge på Sanne Ehdin, og læse lidt om hende, hun lyder jo helt fantastisk :-)
   Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, det betyder rigtig meget.

   Knus Juliane

   Reply

 3. Susanne

  Hej!
  Hvor var du super god og meget seriøs!! Flot klaret, endda med hovedpine !!!! Vi ses snart. Knus

  Reply

  • Juliane

   Hej Susanne!

   Tusind tak det er jeg rigtig glad for at høre :-). Håber du har det godt og ja vi ses snart knus Juliane

   Reply

 4. Louise Agerskov

  Kære Juliane.

  Super flot indlæg! Overbevisende og smuk som altid!

  Knus Louise

  Reply

  • Juliane

   Hej Louise!

   Hvor er du sød tusind tak og dejligt at høre fra dig :-)

   Knus J

   Reply

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Current [email protected] *