Hård dag

Idag har været en rigtig hård dag, jeg har været stille på de sociale medier og alle andre steder. Dette bliver et kort indlæg, men jeg vil bare lige dele min oplevelse med jer ♥. 

Som I ved lider jeg af kronisk hovedpine, og idag var jeg indkaldt til ekstra undersøgelse på Rigshospitalet, som er rigtig vigtigt for mit videre forløb i livet både personligt og arbejdsmæssigt. Min mor var kørt over fra Nordjylland for at deltage, men da vi kommer ind til mødet har lægen ikke modtaget papirerne fra kommunen, vi måtte gå igen og min mor køre hjem til Nordjylland.

Jeg var grædefærdig, jeg skal sætte mig selv rigtig meget op til disse møder, forberede mig og huske at få det hele med. Når man som jeg har lidt af en kronisk sygdom i så mange år, kan det godt være meget svært at tale om, da jeg føler hovedpinen stjæler mit liv. Jeg går glip af ting, der er meget jeg ikke kan, og det tager  hårdt på mig. MEN jeg er en fighter!!!!! og jeg kommer igennem det, nu har jeg levet med daglige smerter i 24 år, så nu skal jeg liiggee kæmpe mig den sidste stykke vej igennem dette system.

Men ved I hvad, jeg er så taknemmelig for at I følger mig på denne blog, det giver mig ekstra styrke og det giver mig enormt meget glæde i min hverdag så tak af hele hjertet ♥. Rigtig god aften kære læsere!!!

(0 Kommentarer)
Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Current [email protected] *