Gæsteblogger Celina Engelhardt, Det blev boheme stilen, fordi jeg elsker at få det feminine frem i kvinder

Dagens gæsteblogger er Celina Engelhardt indehaver af min ynglings tøjbutik Dust Of Cph. Celina er 25 år mor til to skønne børn og har tidligere arbejdet som frisør. Celina har stor succes med butikken Dust Of Cph. som hun ejer sammen med sin far. Nu kan du komme lidt tættere på Celina og høre hvorfor hun sælger tøj den dag idag :-)

julianeaxen.com

Hvornår blev du interesseret i mode?

Jeg har altid haft interesse for mode, men det var først da jeg begyndte på frisør uddannelsen at det rigtigt greb mig, vi fik nogle opgaver hvor vi skulle lave et helt look, med både tøj hår og make up. jeg elskede det :-) . Jeg kunne bare give den hele armen, er vild med at sætte outfit’s sammen, måden man kan blande forskellige farver samt materialer på, hvor på man så ender med at stå med det fedeste look.

Hvad er mode for dig?

Mode for mig er flere ting, men for mig er det vigtigste ens personlige stil, at man kan se den igennem ens tøj, at man kan se at folk føler sig godt tilpas i det de har på, det er det vigtigste, fordi ens udstråling bliver en helt anden, når man føler sig godt tilpas i tøjet. Man skal være tro imod sig selv, og tage det tøj på man kan li og føler sig godt tilpas i, og ikke bare fordi alle de andre går i det.

Hvornår åbnede du Dust of Cph. Og hvorfor lige boheme stilen?

Vi åbnede i januar 2014 på nettet og butikken i Borup åbnede vi i oktober 2014. Det blev boheme stilen, fordi jeg elsker at få det feminine frem i kvinder, jeg elsker den feminine og lette stil som det er. Det er stille og rolige jord farver,rene linjer, glimmer, glitter, blonder og små fine detaljer, som bare i sin helhed udstråler klasse, ligesom vores butik også er lys og åben, stille og rolig - helt nede på jorden og jordnær.

Hvad er dit bedste mode tip?

Det bedste mode tip, er noget så simpelt som husk at være dig selv! Find en stil som viser din personlighed eller hvad du gerne vil udstråle. Hav det på man føler sig godt tilpas i :-)

Hvor ser du dig selv og Dust of Cph om 5 år?

Om 5 år skulle vi meget gerne have flere butikker end kun denne ene, vi skal have glade smilende medarbejder, der er glade for at tage på arbejde. Vi er igang med at åben op i sverige, så den del skulle også gerne være blevet større, måske endda også med fysikske butikker.

julianeaxen.com

 Tak til Celina for at være dagens gæsteblogger :-)

Du finder Dust Of Cph. hjemmeside her: Dust Of Cph. 

Og på facebook: Dust Of Cph.

Lige nu kan du vinde et lækkert sæt tøj fra Dust Of Cph. Konkurrence vind lækkert tøj

(0 Kommentarer)
Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *