Fuck noget lort…

Fuck noget lort… undskyld mit sprog men sådan har jeg det idag… Jeg har så sindsygt meget hovedpine for tiden, og mit forbrug af piller stiger og stiger, derfor har jeg ikke trænet i 1 1/2 uge, og nu ville jeg igang igen hovedpine eller ej! Jeg planlagde, da jeg gik i seng igår, at jeg ville stå op og træne hertil morgen… For det første vågner jeg med hovedpine, og for det andet er jeg bare i et lorte humør idag…. Nogen dage knækker filmen for mig, jeg får ondt af mig selv over alle de daglige smerter, og jeg får en lunte så kort at den nærmest ikke eksistere, fordi jeg bliver virkelig helt ked af det indeni… Sådan en dag har jeg idag…. Men jeg har også haft smerter i så mange år nu, at jeg ved det ikke nytter noget at have det på denne måde, for det forsvinder smerterne ikke af, men jeg er en pige der er enormt meget i mine følelser, og det kan være rigtig fedt nogle gange, men det kan også være virkelig øv, fordi det gør virkelig ondt når det gør ondt…

Men jeg har været nede og træne idag, og det er jo en sejer, så nu skal jeg bare igennem resten af dagen, og håbe på at både humør og hovedpine bliver bedre….

Jeg prøver at komme igennem disse dage på den bedst mulige måde, så idag vil jeg blogge fordi I giver mig så meget tilbage, ordne lidt mails og så slappe af og drømme mig langt væk til et liv uden smerter   …. Jeg ved der venter en ny dag imorgen og jeg håber bare den bliver bedre end idag, og jeg tror og håber altid på det bedste, så vil gøre alt for at få mit humør vendt i løbet af dagen…

Jeg måtte bare lige ud med det…. Puha det lettede lidt… Rigtig god dag til alle jer  ……

 

 

 

(0 Kommentarer)
Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Current [email protected] *