Se resultat efter blot 10 behandlinger

Idag fik jeg min tiende behandling af Bailine og Beauty Angel i denne omgang. Jeg kommer virkelig til at savne det, både Ulla som har Bailine i Holbæk og behandlingerne, for jeg har fået mega gode resultater på min krop.

Da jeg startede de ti behandlinger, var jeg meget spændt på, hvor meget det ville rykke på mine cm. på kroppen, for jeg har prøvet virkelig meget igennem tiden, som ikke har haft noget resultat. Men jeg må sige wow, for jeg blev virkelig glad, da jeg blev målt idag, der er sket rigtig meget med min krop.

Her står Ulla foran en af Bailine maskinerne :-)

julianeaxen.com

julianeaxen.com

Det er en virkelig fantastisk maskine og du er selv med til at vælge de steder du vil have sat elektroderne på. I starten tænkte jeg, jeg kommer aldrig til at slappe af med de elektroder på kroppen, men hold nu op det er blevet ren meditation for mig og et lækkert pusterum i hverdagen at få disse behandlinger - og når de så samtidig virker så det bliver det ikke bedre.

På Bailine klinikkerne hjælper de dig også med kosten, og med at få brudt de dårlige madvaner vi alle kender til, og Ulla har altid taget sig tid til at snakke med mig om de udfordringer, jeg har haft undervejs.

Men her er resultatet :-)

Jeg har tabt ialt 5 cm på hvert lår, det er jeg SÅ glad for. Mine lår er blevet fastere og jeg har mod på mere træning nu. Derudover har jeg tabt 3 cm. ved brystet, 5 cm i taljen, 4 cm på hoften og 4 cm på numsen :-)

Det er da en god start på julen… Jeg kan varmt anbefale at prøve Bailine, og jeg anbefaler ikke hvad som helst, det er så vigtigt for mig at min blog er troværdig, og derfor prøver jeg altid de behandlinger jeg skriver om. Så dette er ikke en reklame blog for alt mulig forskelligt… Jeg har lagt krop til, og det virker, ellers lover jeg, at jeg ikke skriver om det.

Udover Bailine har Ulla i Holbæk også Beauty Angel, uuhhh det er lækkert her om vinteren… Lyset gør så mange gode ting for ens krop, og jeg har startet hver behandling med 20 min. i Beauty Angel. Beauty Angel virker på flere ting på en gang smart ik? :-) Beauty Angel stimulerer produktionen af collagen, elastin og hyaluron, gør porerne mindre og forbedrer huden generelt, reducerer fine linjer og rynker, synlig anti-aging effekt og giver en strålende teint og fast hud.

Hvis du vil læse om mine tidligere behandlinger finder du det her:

Min fedtsugning gik ikke som jeg regnede med

Så får mit fedt elektroder

Bailine det virker

Vil du vide mere om Bailine finder du deres hjemmeside her: Bailine

Vil du vide mere om Angel Beauty finder du deres hjemmeside her: Beauty Angel

 

(2 Kommentarer)
2 Comments
 1. Maria & Tina fra En verden af kunst

  God formiddag søde Juliane,
  så dejligt med dine resultater for behandlingen. Fortsæt du trygt til du har nået dit mål :-)
  Vi håber at I får julet lidt også, vi har skaffet verdens nemmeste juletræ i år, du kan se mere på bloggen.
  Juleknus fra os !

  Reply

  • Juliane

   Tusind tak <3

   Reply

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *