Det gør ondt idag

Idag vågnede jeg og var egentlig meget frisk, men da jeg så havde været ude og gå med Balto fik jeg bankenden hovedpine. Jeg havde ellers set frem til en dag, med spændende møder, træning og masser af praktiske ting der skulle ordnes. Men det er desværre sådan livet er, når man som jeg lider af kronisk hovedpine, jeg ved aldrig hvordan min dag udvikler sig, eller hvordan jeg har det om morgenen når jeg vågner.

Kronisk hovedpine betyder, at jeg altid har hovedpine i mere eller mindre grad, det er rigtig svært at forklare til folk som ikke kender så meget til hovedpine. Men hovedpinen sløver mig meget, jeg kan ikke koncentrere mig, jeg husker ikke godt, jeg bliver nemt irriteret og stresset og det er svært at have et liv hvor jeg planlægger ting.

Det er længe siden jeg har skrevet om min hovedpine på bloggen, men idag går den mig rigtig meget på, jeg føler den stjæler noget tid og liv fra mig.  Det er det der er allersværest ved denne sygdom, men det er svært for folk kan ikke se det på mig, jeg mangler ikke en arm eller noget, og derfor er det svært at få folk til at forstå at jeg har hovedpine hver dag selvom jeg smiler ♥.

Dette indlæg skriver jeg ikke for at I skal få medlidenhed med mig, og det er heller ikke et surt opstød, nogen gange har jeg bare brug for at forklare og sige lige ud idag er svær, det håber jeg I kan forstå :-)

Nu vil jeg gå i seng og pleje mit hovedet, men jeg håber I nyder mandagen og har det dejligt  ♥ ♥ ♥.

 

(0 Kommentarer)
Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Current [email protected] *