WOW nu er dagen kommet, det er en stor dag Idag

Idag kl. 12.00 får vi nøglen til vores nye hus, jeg tror slet ikke det er gået op for mig endnu :-) Jeg er husejer for første gang i mit liv… Jeg glæder mig til at komme igang med istandsættelsen, og ikke mindst til at indrette, og til at vi kan flytte ind i huset. Vi håber på et par måneder med istandsættelsen, så skulle det gerne være som vi gerne vil have det :-)

Jeg er spændt på hvordan de næste måneder kommer til at gå. Jeg er ikke så god til at tingene, ikke er som jeg gerne vil have det, og det er svært med et hus, hvor der nok altid vil være noget man kan lave. Det bliver en prøvelse for mig, at slappe af og tage tingene som de kommer.

Jeg glæder mig bare til vi er nogenlunde på plads så er det lidt nemmere at overskue. Jeg synes det er svært at slappe af hvis der er rod omkring mig. Men jeg vil gøre rigtig meget for at vi får det godt i dette hus, så vi indretter efter feng shui principperne, og vi får renset huset for dårlige energier inden vi flytter ind, det skal jeg nok fortælle meget mere om :-)

julianeaxen.coom

Er det ikke hyggeligt? :-)

julianeaxen.com

 

(8 Kommentarer)
8 Comments
 1. Janie(angelqueenblog)

  Tillykke med huset. Jeg kender rigtig godt problemet med at acceptere at ikke er perfekt med det samme. Jeg har haft held med at fokusere på det jeg når og dvæle ved glæden over det som er blevet som jeg gerne vil have. Husk også at nyde forventningens glæde. For mig har det betydet at jeg også kan nyde rejsen frem mod målet. Og det er jo der livet leves og ikke i små peaks.
  Besøg min blog http://www.angelqueen.dk og deltag i min giveaway.
  iLYG

  Reply

  • Juliane

   Du har så evigt ret søde Janie :-) Det er en rigtig god måde at tænke på. Tak for det :-) Jeg må øve mig og gøre mit bedste…

   Stort Knus Juliane

   Reply

 2. Louise Agerskov

  Hvor er det flot og hyggeligt! Stort tillykke med det! Håber I når at komme lidt på plads inden året er omme :-) I ønskes begge en rigtig glædelig jul <3

  Knus Louise

  Reply

  • Juliane

   Hej søde Louise

   Tak for din besked :-) Vi glæder os mega meget til at komme på plads :-)

   Håber du har det godt :-)

   Stort Knus Juliane

   Reply

  • Juliane

   Tusind tak det er SÅ vildt jeg skal giftes :-)

   Knus Juliane

   Reply

 3. Lina

  Det er rigtigt fint og det er også anderledes med de grå-pudsede vægge i køkkenet, jeg har kun set det udendørs, men det ser flot ud indendørs. Det vil være flot at male loftet i stuen hvidt

  Reply

  • Juliane

   Hej Lina

   Tusind tak for din besked :-) Jeg er også selv helt vild med det :-) Der skal gøres en del med væggene i stuen, men jeg synes egentlig lofterne er ret fine :-) Men dejligt med indput tak elsker at få inspiration :-)

   Knus Juliane

   Reply

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *