Botox mod hovedpine

Jeg har haft en rigtig travl uge, så jeg har ikke fået lavet indlægget om botox behandlingen, som jeg fik i tirsdags.

Jeg har fået anbefalet Cosmetica på Christianshavn af Amalie og Lotte så nu måtte jeg prøve dette sted. Jeg fik botox for et års tid siden mod hovedpine, og jeg kan se at jeg i den periode tog mindre medicin, så nu ville jeg give det et forsøg mere. Jeg snakkede med Anette som har Cosmetica om det inden, og hun sagde at hun havde god erfaring med botox mod hovedpine.

Jeg fik botox i bekymringsrynkerne og ved øjenbrynene, da jeg spænder rigtig meget der når jeg har hovedpine. Botox hjælper  mod spændiger i disse muskler, og når man som jeg har rigtig meget hovedpine, kniber jeg f.eks øjnene meget sammen.

Der går op til ca. 10 dage før virkningen er 100 % indtruffet så nu er det bare at vente og krydse fingre. Men jeg kan varmt anbefale Cosmetica, det er et super hyggeligt sted, og Anette er meget behagelig, hun forklare dig under hele behandlingen hvad der sker, og der er også tid til at du kan stille nogle spørgsmål.

Jeg holder jer opdateret om det virker på mig  :-)

I kan kontakte Anette her: Cosmetica

Rigtig god lørdag

(1 Kommentar)
1 Comment
  1. Caroline Axen

    Hvor er det spændende… krydser fingre for at det virker!!

    Reply

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Current [email protected] *