Bailine - det virker

Så har jeg idag fået min 5 Bailine behandling i Holbæk hos fantastiske Ulla. Jeg nyder at komme i klinikken, elsker at få min Beauty Angel i 25 min og så Bailine bagefter. Jeg afstresser helt vildt, når jeg er der, og det fantastiske ved det er, at det hjælper på mine cm på kroppen!

Idag var min 5 behandling hos Bailine og efter behandlingen målte Ulla mig. Jeg blev virkelig overrasket og glad :-) Altså lige da jeg trådte op på vægten fik jeg et chok, jeg havde taget på! Men Ulla gik igang med at måle mig, og da jeg havde stået der i nogle minuter i mit undertøj begyndte jeg at fryse helt vildt, og jeg skulle tisse. Ulla sendte mig ud og tisse, og wupti så havde jeg tabt 700 gram - jeg synes det var mega sjovt, at det kunne betyde SÅ meget, men virkelig dejligt :-)

Jeg har ialt tabt 15 cm på kroppen fordelt på bryst, ryg, talje, numse og lår. Udover dette har jeg tabt 0,5 kg. jeg ved dette ikke er meget, men det er en mega god start for mig, og Ulla fortalte mig at man ofte ikke taber kilo til at starte med, da man laver muskler. Min fedtprocent er også faldet og det er jeg rigtig glad for, så jeg fortsætter mine bailine behandliner og Beauty Angel behandlinger :-)

Det eneste jeg kan er at opfordre jer til er at give det en chance, jeg er altid skepisk over for nye behandlinger men målebåndet lyver ikke!!!

Husk at begge behandlinger, kan du få på klinikker rundt omkring i Danmark :-).

Her finder du Bailine

Her finder Beauty Angel

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Bailine Holbæk og Beauty Angel i Holbæk det er fantastisk service og jeg bliver altid mødt med et smil og en hyggelig snak :-)

 

 

 

(2 Kommentarer)
2 Comments
  1. Pingback: Bliv slank inden jul - Ja det virker! - Juliane Axen

  2. Pingback: Se resultat efter blot 10 behandlinger - Juliane Axen

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *