Min juleaften

af Juliane - 25. december 2014

UUHHHH… jeg kan godt mærke min mave idag… Har I det også sådan? Der er bare noget med juleaften og alt den mad, jeg får ondt i maven hvert år, og hvert år tænker jeg, nu må jeg spise lidt mindre, men når så maden er på bordet, så spiser jeg uden at tænke over det. Men hvor smager det dog godt :-)

Vi hyggede med mine forældre, min søster og svoger og deres to skønne børn igår. Vi fik danset om juletræet, julemanden kom på besøg og sidst men ikke mindst fik jeg nogle super lækre gaver :-)

Mine to skatter og mig foran det fine juletræ :-)

julianeaxen.com

Mine to dejlige nevøer…

julianeaxen.com

Onkel Dino hygger med min nevø

julianeaxen.com

Jule hygge

julianeaxen.com 

Søster love :-)

julianeaxen.com

Og alle mine dejlige gaver :-)

julianeaxen.com

 

 

(0 Kommentarer)

Ud med de dårlige energier

af Juliane - 22. december 2014

Vi er i fuld sving med vores nye hus, og der er en del at gå igang med… Og håndværkere iihhh hvor er de svære at have med at gøre.. Det er helt umuligt at få priser ud af dem, de kommer og kigger, men vender ikke tilbage med priser, og vi vil bare gerne igang mellem jul og nytår… Vi har en bærende væg der skal rives ned, der skal lægges nye klinker, males og tapetsere og vi vil bare gerne igang. Men vi får ingen priser, de håndværkere må have nok at lave…

Nå men nu kommer det mest spændende af det hele, vi har fået renset vores nye hus for dårlige energier. Jeg er kommet til et punkt i mit liv, hvor jeg vil gå rigtig langt for at få mit forhold og mit liv til at glide bedst muligt. Derfor gør jeg, alt hvad jeg kan, så vi kommer godt fra start i det nye hus. Jeg er kommet i kontakt med fantastiske Isabella Kreutzfeldt, hun hjælper os med at indrette huset med feng shui og med at få lavet en hus renselse inden ombygningen og efter ombygningen. 

Jeg ved det for nogen kan lyde underligt, men det virker… Jeg har hele tiden tænkt, jeg gør det, fordi jeg vil gøre alt for at komme godt fra start, og så må vi se om jeg kan mærke en forskel. Isabella lavede hus renselses i lørdags med en meget smuk ceremoni.

julianeaxen.com

 

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.com

Inden Isabella gik igang havde min kæreste en rigtig dårlig fornemmelse på første salen, han følte energien var dårlig deroppe, og han tænkte på det hver gang han gik derop. Jeg havde noget med kælderen, jeg synes ikke der var så rart at være og en ret tung energi.

Isabella skrev til mig, da hun er færdig at der var noget på første salen og i kælderen - det er da ret vildt! Men huset er et godt hus med masser af gode energier, og efter i lørdags har min kæreste ikke følt de dårlige energier på første salen en eneste gang. Jeg synes det er en meget smuk ceremoni og jeg blev helt rørt da jeg fik billederne og teksten om ceremonien ❤️.

Isabella er en fantastisk skøn kvinde, og føler du at du har brug for et skub i tingene derhjemme, vil jeg anbefale dig at skrive til Isabella.. :-) Hun er dygtigt, varm, forstående og virkelig dejlig at arbejde sammen med om at få den bedste løsning i ens hjem. Hun lytter og giver gode råd :-)

Isabella på facebook: Essential Living by Isabella Kreutzfeldt 

julianeaxen.com

(2 Kommentarer)

Gæsteblogger Selina Visbech Jørgensen, Jeg har for nyligt lanceret min sammensatte undertøjskollektion, som var en stor drøm for mig

af Juliane - 21. december 2014

Dagens gæsteblogger er Selina Visbech Jørgensen. Selina blev kendt for sit forhold til Peter Birch men idag er Peter og Selina ikke længere sammen, og Selina har idag den succesfulde blog Selinavisbech.com. Nu kan du læse hvorfor Selina startede med at bloggen og hvor hendes blog er idag. Selina har udover bloggen også lige lanceret sin egen lækre undertøjs kollektion byselinavisbech.com

Jeg synes Selina er en pige med ben i næsen, og derfor synes jeg også I skal møde hende som gæsteblogger. Læn jer tilbage og bliv inspireret :-)

julianeaxen.com

Hvad fik dig til at starte en blog og hvornår startede du med at blogge?

Jeg havde gået og leget med tanken et stykke tid inde jeg officielt startede for et år og nogle måneder siden. Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg havde lyst til at dele ud af mine oplevelser og erfaringer, som jeg havde på hjertet. Det startede som en personlig blog, hvor jeg skrev om mit liv og mine livserfaringer, som har dannet grundlag for den udvikling min blog har taget. Jeg bevæger mig nu på en langt større platform, hvor jeg skriver om alt der interessere mig fra træning, kost, mode og ej at forglemme min ny lancerede undertøjskollektion på min webshop www.byselinavisbech.com, som har fyldt meget i mit liv.

Hvad giver det dig at blogge og bruger du meget tid på din blog?

Til at starte med var hensigten med bloggen, at dele hvad jeg havde på hjertet og vise hvem jeg var bag det ydre. I dag er det blevet en del af mig og den jeg er, at blogge. Det giver mig utrolig meget i min hverdag og følelsen af at kunne inspirere og blive inspireret er stort og givende for mig. Jeg bruger derfor meget energi og tid på bloggen, da det giver mig mindst lige så meget igen :-)

Hvad ser du som tendensen indenfor blog verdenen lige nu?

Jeg tror at blogging er et fænomen der er kommet for at blive. I dag kan vi godt lide at blive inspireret udefra og få nye input og derfor tror jeg, at blogging er blevet det nye. Blogging og content marketing er to gode marketingværktøjer til at øge væksten af ethvert brand. Især kryptomarkedet er steget i vejret og er den mest eftertragtede teknologi blandt investorer og handlende på grund af forskellige markedsføringstaktikker, herunder blogging. Som handlende, hvis du søger den rigtige platform til at starte din handel, anbefales bitcoin-æraen stærkt, da den får de mest positive anmeldelser fra sine brugere. For at finde anmeldelser og brugernes personlige oplevelse af handel, tjek bitcoin era erfahrung bloggen og start din handel på en troværdig platform. Der er så mange faktorer udefra der påvirker os i dag, at jeg tror at folk finder noget tryghed og noget ægte i, at læse bloggeres perspektiv og føle en ægtehed og oprigtighed de kan forholde sig til – og det synes jeg kun er en skøn ting! :-)

Hvad er din største drøm i forhold til din blog?

Min drøm i forhold til min blog er, at fortsætte med at blive inspireret og udvikle mig. Jeg har for nyligt lanceret min sammensatte undertøjskollektion, som var en stor drøm for mig, som var mulig at realiserer grundet bloggen. Det har givet mig endnu mere drive og gå på mod, at fortsætte med det jeg elsker – at blogge :-)

Hvor ser du dig selv henne om 5 år?

Min helt store drøm er, at bliv en fri kvinde igennem selvstændighed og hårdt arbejde. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg på den ene eller anden måde er forretningskvinde og måske driver mit eget. Ligesom med bloggen elsker jeg den frihed det giver mig og kreerer samt skabe noget der går op i en højere enhed. Så om 5 år er jeg stadig den samme ambitiøse kvinde, blot med flere muligheder og forhåbentlig stadig hjertet på det rette sted – det vil være lykken for mig.
julianeaxen.com
Tusind tak til Selina for at være dagens gæsteblogger :-)
Hvis du vil følge Selina kan du finde hende på facebook her: Selina Visbech Jørgensen
Selinas blog: Selinavisbech.com
Selinas undertøjs kollektion: byselinavisbech.com

 

 

(0 Kommentarer)

Østerbro et sidste farvel

af Juliane - 21. december 2014

Idag er dagen hvor jeg skal sige farvel til min elskede lejlighed på Jellingegade på Østerbro. Jeg har nydt de næsten 5 år det har været min lejlighed med op og ned ture. Men det er også tid til at komme videre.

Idag afleverede jeg nøglen til ejendomsmægleren og den nye ejer overtager lejligheden imorgen. Jeg gik en tur med Balto på Østerbro Idag og det var dejligt. I et split sekund tænker jeg shit-er det det rigtige jeg gør? Men selvfølgelig er det det… Tiden er kommet til en ny epoke i mit liv, og jeg glæder mig, men det gør ikke denne dag nemmere.

Jellingegade du vil være savnet, og jeg tager alle de dejlige minder med mig :-) Der har været så mange skønne mennesker og besøge mig i denne lejlighed, fest, grin, gråd og rigtig mange fede snakke…

Tak for denne gang Østerbro…

(0 Kommentarer)

Vinderen af konkurrencen er…

af Juliane - 20. december 2014

Så er det blevet lørdag d. 20/12 og vinderen af konkurrencen om det lækre sæt tøj fra Dust Of Cph. er fundet…

Vinderen er Tina Brolykke kæmpe stort tillykke :-)

Du må meget gerne sende mig en mail med din adresse og hvilken str. tøjet skal være :-)

julianeaxen.com

 Du kan se meget mere lækkert tøj fra Dust Of Cph. på deres hjemmeside her: Dust Of Cph. 

Tusind tak til alle jer andre der deltog i konkurrencen, hold øje med bloggen der er snart en ny lækker konkurrence på højkant :-)

 

 

(1 Kommentar)

Vil du gifte dig med mig ja ❤️

af Juliane - 18. december 2014

17 december 2014 jeg vil ALDRIG glemme denne dag. Vi fik nøglen til vores hus, hold kæft undskyld mit sprog hvor er det bare et fedt hus… Jeg kan slet ikke vente til vi skal flytte ind.. Det er så mega hyggeligt og der er så rart at være…

Men hvis I har fulgt med på facebook ved I også at der skete noget andet helt overdrevet fantastisk igår… Jeg er flyvende idag… min overdrevet dejlige kæreste friede til mig igår, jeg er SÅ glad og lykkelig helt indeni der hvor ingen kan kigge ind :-)

Jeg fik den smukkeste prinsesse ring i hvidguld fyldt med brilianter, han kender godt min stil og jo flere sten jo bedre hihi :-) Men den er virkelig smuk, jeg vil bære denne ring hver dag og tænke på min dejlige kæreste eller kommende mand som det er nu hver gang jeg kigger på min ring. Ringen var desværre lidt for lille så den skal lige laves lidt større så jeg ved desværre ikke om jeg når at få den inden jul, me se den lige engang SÅ SMUK!!!!

 

IMG_0298.JPG

IMG_0309.JPG

IMG_0306.JPG

(9 Kommentarer)

WOW nu er dagen kommet, det er en stor dag Idag

af Juliane - 17. december 2014

Idag kl. 12.00 får vi nøglen til vores nye hus, jeg tror slet ikke det er gået op for mig endnu :-) Jeg er husejer for første gang i mit liv… Jeg glæder mig til at komme igang med istandsættelsen, og ikke mindst til at indrette, og til at vi kan flytte ind i huset. Vi håber på et par måneder med istandsættelsen, så skulle det gerne være som vi gerne vil have det :-)

Jeg er spændt på hvordan de næste måneder kommer til at gå. Jeg er ikke så god til at tingene, ikke er som jeg gerne vil have det, og det er svært med et hus, hvor der nok altid vil være noget man kan lave. Det bliver en prøvelse for mig, at slappe af og tage tingene som de kommer.

Jeg glæder mig bare til vi er nogenlunde på plads så er det lidt nemmere at overskue. Jeg synes det er svært at slappe af hvis der er rod omkring mig. Men jeg vil gøre rigtig meget for at vi får det godt i dette hus, så vi indretter efter feng shui principperne, og vi får renset huset for dårlige energier inden vi flytter ind, det skal jeg nok fortælle meget mere om :-)

julianeaxen.coom

Er det ikke hyggeligt? :-)

julianeaxen.com

 

(8 Kommentarer)

Gæsteblogger Celina Engelhardt, Det blev boheme stilen, fordi jeg elsker at få det feminine frem i kvinder

af Juliane - 16. december 2014

Dagens gæsteblogger er Celina Engelhardt indehaver af min ynglings tøjbutik Dust Of Cph. Celina er 25 år mor til to skønne børn og har tidligere arbejdet som frisør. Celina har stor succes med butikken Dust Of Cph. som hun ejer sammen med sin far. Nu kan du komme lidt tættere på Celina og høre hvorfor hun sælger tøj den dag idag :-)

julianeaxen.com

Hvornår blev du interesseret i mode?

Jeg har altid haft interesse for mode, men det var først da jeg begyndte på frisør uddannelsen at det rigtigt greb mig, vi fik nogle opgaver hvor vi skulle lave et helt look, med både tøj hår og make up. jeg elskede det :-) . Jeg kunne bare give den hele armen, er vild med at sætte outfit’s sammen, måden man kan blande forskellige farver samt materialer på, hvor på man så ender med at stå med det fedeste look.

Hvad er mode for dig?

Mode for mig er flere ting, men for mig er det vigtigste ens personlige stil, at man kan se den igennem ens tøj, at man kan se at folk føler sig godt tilpas i det de har på, det er det vigtigste, fordi ens udstråling bliver en helt anden, når man føler sig godt tilpas i tøjet. Man skal være tro imod sig selv, og tage det tøj på man kan li og føler sig godt tilpas i, og ikke bare fordi alle de andre går i det.

Hvornår åbnede du Dust of Cph. Og hvorfor lige boheme stilen?

Vi åbnede i januar 2014 på nettet og butikken i Borup åbnede vi i oktober 2014. Det blev boheme stilen, fordi jeg elsker at få det feminine frem i kvinder, jeg elsker den feminine og lette stil som det er. Det er stille og rolige jord farver,rene linjer, glimmer, glitter, blonder og små fine detaljer, som bare i sin helhed udstråler klasse, ligesom vores butik også er lys og åben, stille og rolig - helt nede på jorden og jordnær.

Hvad er dit bedste mode tip?

Det bedste mode tip, er noget så simpelt som husk at være dig selv! Find en stil som viser din personlighed eller hvad du gerne vil udstråle. Hav det på man føler sig godt tilpas i :-)

Hvor ser du dig selv og Dust of Cph om 5 år?

Om 5 år skulle vi meget gerne have flere butikker end kun denne ene, vi skal have glade smilende medarbejder, der er glade for at tage på arbejde. Vi er igang med at åben op i sverige, så den del skulle også gerne være blevet større, måske endda også med fysikske butikker.

julianeaxen.com

 Tak til Celina for at være dagens gæsteblogger :-)

Du finder Dust Of Cph. hjemmeside her: Dust Of Cph. 

Og på facebook: Dust Of Cph.

Lige nu kan du vinde et lækkert sæt tøj fra Dust Of Cph. Konkurrence vind lækkert tøj

(0 Kommentarer)

Konkurrence Vind lækkert tøj

af Juliane - 16. december 2014

Så er det blevet tid til en lækker konkurrence igen her på bloggen. Denne gang kan du vinde et super lækkert outfit fra min absolut ynglings butik Dust of Cph. Jeg faldt tilfældigt over butikken på facebook, og efter mit besøg i Dust Of Cph. butikken er jeg for første gang i mit liv helt vild med en forretning og jeg kører gerne efter den…

For at deltage i konkurrencen skal du synes godt om Dust of Cph. siden på facebook, dele konkurrencen på facebook og skrive done under dette indlæg :-)

Her finder du Dust of Cph. på facebook: Dust of Cph.

Du kan vinde dette mine absolut ynglings bukser og denne super fine bluse… Værdi bukser 299 kr. Bluse 239 kr.

julianeaxen.com

 

julianeaxen.com

 

Vinderen bliver fundet på lørdag d. 20/12 :-)

Senere idag kommer indehaveren af Dust Of Cph. på som gæsteblogger så hold øje med bloggen :-)

(25 Kommentarer)

Se resultat efter blot 10 behandlinger

af Juliane - 15. december 2014

Idag fik jeg min tiende behandling af Bailine og Beauty Angel i denne omgang. Jeg kommer virkelig til at savne det, både Ulla som har Bailine i Holbæk og behandlingerne, for jeg har fået mega gode resultater på min krop.

Da jeg startede de ti behandlinger, var jeg meget spændt på, hvor meget det ville rykke på mine cm. på kroppen, for jeg har prøvet virkelig meget igennem tiden, som ikke har haft noget resultat. Men jeg må sige wow, for jeg blev virkelig glad, da jeg blev målt idag, der er sket rigtig meget med min krop.

Her står Ulla foran en af Bailine maskinerne :-)

julianeaxen.com

julianeaxen.com

Det er en virkelig fantastisk maskine og du er selv med til at vælge de steder du vil have sat elektroderne på. I starten tænkte jeg, jeg kommer aldrig til at slappe af med de elektroder på kroppen, men hold nu op det er blevet ren meditation for mig og et lækkert pusterum i hverdagen at få disse behandlinger - og når de så samtidig virker så det bliver det ikke bedre.

På Bailine klinikkerne hjælper de dig også med kosten, og med at få brudt de dårlige madvaner vi alle kender til, og Ulla har altid taget sig tid til at snakke med mig om de udfordringer, jeg har haft undervejs.

Men her er resultatet :-)

Jeg har tabt ialt 5 cm på hvert lår, det er jeg SÅ glad for. Mine lår er blevet fastere og jeg har mod på mere træning nu. Derudover har jeg tabt 3 cm. ved brystet, 5 cm i taljen, 4 cm på hoften og 4 cm på numsen :-)

Det er da en god start på julen… Jeg kan varmt anbefale at prøve Bailine, og jeg anbefaler ikke hvad som helst, det er så vigtigt for mig at min blog er troværdig, og derfor prøver jeg altid de behandlinger jeg skriver om. Så dette er ikke en reklame blog for alt mulig forskelligt… Jeg har lagt krop til, og det virker, ellers lover jeg, at jeg ikke skriver om det.

Udover Bailine har Ulla i Holbæk også Beauty Angel, uuhhh det er lækkert her om vinteren… Lyset gør så mange gode ting for ens krop, og jeg har startet hver behandling med 20 min. i Beauty Angel. Beauty Angel virker på flere ting på en gang smart ik? :-) Beauty Angel stimulerer produktionen af collagen, elastin og hyaluron, gør porerne mindre og forbedrer huden generelt, reducerer fine linjer og rynker, synlig anti-aging effekt og giver en strålende teint og fast hud.

Hvis du vil læse om mine tidligere behandlinger finder du det her:

Min fedtsugning gik ikke som jeg regnede med

Så får mit fedt elektroder

Bailine det virker

Vil du vide mere om Bailine finder du deres hjemmeside her: Bailine

Vil du vide mere om Angel Beauty finder du deres hjemmeside her: Beauty Angel

 

(2 Kommentarer)